Belang van giften

De meest eenvoudige manier om je te engageren is je abonneren op onze spreuken én ze ergens in je omgeving op te hangen. Kwestie van een beetje positieve energie te verspreiden. Maar ook jouw financiële steun is broodnodig om onze vele projecten zuurstof te geven. 90% van ons aanbod wordt immers bekostigd door giften, legaten of via de verkoop van producten in onze webshop. Je kan Bond zonder Naam steunen door een online gift, via een overschrijving op ons rekeningnummer BE33 5230 8009 0046 of via een doorlopende opdracht.

Schenk kansarme kinderen vakantieplezier
Maak een verschil

Schenk kansarme kinderen vakantieplezier

Voor kansarme gezinnen is een vakantie buitenshuis absoluut geen vanzelfsprekendheid. Zelfs voor kleinere uitstappen zijn de organisatorische en financiële drempels vaak te hoog. Maar ook mensen met een laag inkomen hebben recht op ontspanning. 
Bond zonder Naam koopt zelf jaarlijks 800 tickets voor speelpleinen De Koraal aan € 4,50. In onze Sociale Kruidenier kunnen kwetsbare gezinnen een speelpleinticket kopen voor € 1. Zo kan een kind zich een dag lang helemaal uitleven in de groene en avontuurlijke omgeving van de speelpleinwerking, onder begeleiding van opgeleide monitoren. Ook een warme maaltijd, twee tussendoortjes en ophalen en weer thuisbrengen met de bus zijn inbegrepen in de dagprijs. Zo zorgen wij voor een zorgeloze dag voor de kinderen én de ouders.

Wat hebben we nodig?

Dankzij de steun van onze sympathisanten kunnen we kinderen uit kansarme gezinnen een beetje vakantieplezier bezorgen.  Dit project kost €2,800. Samen creëren we kansen voor kwetsbare mensen.

75% bereikt

€2,108 / €2,800

Doe een online gift

Geef om de spreuken in je bus
Maak een verschil

Geef om de spreuken in je bus

Onze spreuken spreken boekdelen. Met slimme inzichten en doordachte wijsheden nodigen we je maandelijks uit om even stil te staan bij wat je denkt en voelt. Zes keer per jaar sturen we de BZN spreuken naar bijna 175.000 gezinnen in Vlaanderen. Helemaal gratis maar hopelijk niet vrijblijvend. Want hiervoor betalen we uiteraard wel o.a. drukkosten.

Met onze spreuken willen we je hart beroeren en gedrag inspireren. Zo maken creeëren we niet alleen fysieke plekken zoals het BZN Kansenhuis of 't Café waar een warm verschil wordt gemaakt voor mensen die het moeilijker hebben, maar spreken we ook burgers vanuit het hart aan om meer voor elkaar te betekenen. Zo bouwen we samen aan een warme samenleving waar ieder mens telt.

Wat hebben we nodig?

Dankzij de steun van onze sympathisanten kunnen we tweemaandelijks de spreuken drukken om onze samenleving positief te inspireren.  Dit project kost €36,000. Samen creëren we kansen voor kwetsbare mensen.

0% bereikt

€170 / €36,000

Doe een online gift

Maak een warm verschil

Maak een warm verschil

Je gift, hoe klein of hoe groot ook, is steeds welkom en broodnodig. Met € 10 per maand help je een langdurige zieke met de aankoop van noodzakelijke medicatie. Met € 15 per maand schenk je een kansarm gezin aankoopcheques voor betaalbare voedings- en verzorgingsartikelen in de Sociale Kruidenier. Het zijn maar twee voorbeelden die laten zien hoe je concreet het verschil kan maken voor de mensen om je heen.
Wie schenkt, steunt een goed doel én bouwt via Bond zonder Naam mee aan een positieve samenleving die mensen kansen geeft, inspireert en doet groeien.
Doe een online gift

Draag jij al een steentje bij?

Schrijf jouw eenmalige of maandelijkse bijdrage over op het rekeningnummer BE33 5230 8009 0046 van Bond zonder Naam Cultuur. 

Een doorlopende opdracht kan je ook via ons formulier 'Doorlopende schenkingsopdracht' aanvragen bij de bank. Storten via een doorlopende opdracht gaat heel makkelijk en vlot:

  • Je kan op elk moment het bedrag van je giften wijzigen.
  • Je kan op elk moment de opdracht stopzetten.
  • Je behoudt de volledige vrijheid en tegelijkertijd help je BZN op een duurzame manier.
  • Vanaf 40 euro op jaarbasis geeft jouw gift recht op een fiscaal attest.
Download de doorlopende schenkingsopdracht

Geldbesteding

Bond zonder Naam laat jaarlijks een volledige audit maken van haar rekeningen. Zo hebben we op elk moment een perfect overzicht van waar uw middelen heen gaan. Deze cijfers publiceren we. Want alleen door 100% transparant te zijn, krijgen we immers het vertrouwen van onze schenkers.

Bekijk onze inkomsten en uitgaven

Vragen?

Aarzel niet om ons een seintje te geven.

Stuur ons een mail

Getuigenissen en verhalen