Een kalender van BZN is een jaarlijks hebbeding

Bestelling en levering van kalenders 2023 is op heden afgesloten

Van harte dankt Bond zonder Naam de duizenden Bondgenoten en vele bedrijven en organisaties die ons steunden door aankoop van onze kalenders 2023.

Vele huiskamers, keukens, kantoren en kleinste kamers worden ook dit jaar gekleurd met inspirerende spreuken en warme beelden.
Een BZN-kalender koop je niet alleen voor jezelf. In één moeite steun je er ook de sociale projecten van BZN mee. De opbrengst gaat immers naar BZN-initiatieven die de meest kwetsbare mensen in Vlaanderen een duwtje in de rug geven: kwetsbare gezinnen in armoede, dak- en thuislozen en (ex)-gedetineerden die willen herkansen in onze samenleving.

Een grote dank je wel.
Namens het voltallige team van BZN, Filet Divers en De Revue.

Kalenders 2024 kunnen vanaf augustus 2023 opnieuw besteld worden.

Kalenders 2024 kunnen vanaf augustus 2023 opnieuw besteld worden.

De BZN-kalender, het ideale eindejaargeschenk voor bedrijven

Natuurlijk kan je als bedrijf een kalender inzetten als hét ideale eindejaarsgeschenk voor klanten en medewerkers. Je maakt er niet alleen je partners en collega’s blij mee, je steunt ook actief de werking van BZN.

 

 

INTERESSE?
welkom@bzn.be of tel. 03/201 22 15

Kalenderpromotoren gezocht

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die zich willen engageren om lokaal onze scheur- of stakalender te verkopen.
Ben jij actief op lokaal vlak, maak je deel uit van een vereniging of heb je gewoon zin om met een groep gelijkgestemde vrienden of collega’s mee te werken aan de kalenderverkoop van BZN, laat het ons gerust weten… Jullie ondersteuning en hulp zijn voor ons heel belangrijk!

INTERESSE?
huiswinkels@bzn.be of tel 03/201 22 20

Getuigenissen en verhalen