Een kalender van BZN is een jaarlijks hebbeding

VOOR ALLE VRAGEN I.V.M. BESTELLING, LEVERING & BETALING

Met inspirerende spreuken en warme beelden kleuren we graag zoveel mogelijk huiskamers en keukens, kantoren en kleinste kamertjes.
Je koopt een BZN-kalender nooit alleen voor jezelf. Je steunt er in één moeite ook de sociale projecten van BZN mee. De opbrengst gaat immers naar BZN-initiatieven die de meest kwetsbare mensen in Vlaanderen een duwtje in de rug geven: kwetsbare gezinnen in armoede, dak- en thuislozen en (ex)-gedetineerden die willen herkansen in onze samenleving.

  • De hangkalender is een vaste waarde en vindt zijn weg naar duizenden keuken en huiskamers. Ook op kantoor is deze gebruiksvriendelijke kalender een handige planner.
  • De nieuwe staankalender doet je dagelijks even stilstaan. Elke dag een verrassende dagspreuk en een sprekende foto geven je de kans om na te denken over wat er écht toe doet.
  • Voor de scheurkalender bedacht de jonge illustratrice, Femke van Woensel, vrolijke illustraties bij zinvolle dagspreuken. Een nieuwe, pittige verpakking en het ideale cadeautje voor je vrienden.

Bestel nu online of koop via BZN Huiswinkel in je buurt 


NIEUW!

NIEUW: De BZN-kalender, het ideale eindejaargeschenk voor bedrijven

Natuurlijk kan je als bedrijf een kalender inzetten als hét ideale eindejaarsgeschenk voor klanten en medewerkers. Je maakt er niet alleen je partners en collega’s blij mee, je steunt ook actief de
werking van BZN.

 

INTERESSE?
welkom@bzn.be of tel. 03/201 22 15

NIEUW: Kalenderpromotoren gezocht

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die zich willen engageren om lokaal onze scheur- of stakalender te verkopen.
Ben jij actief op lokaal vlak, maak je deel uit van een vereniging of heb je gewoon zin om met een groep gelijkgestemde vrienden of collega’s mee te werken aan de kalenderverkoop van BZN, laat het ons gerust weten… Jullie ondersteuning en hulp zijn voor ons heel belangrijk!

INTERESSE?
welkom@bzn.be of tel 03/201 22 15
BZN Kalender 2022

BZN Kalender 2022

De hangkalender is een vaste waarde en vindt zijn weg naar duizenden keuken en huiskamers. Ook op kantoor is deze gebruiksvriendelijke kalender een handige planner.
Formaat: L 33,6 x B 23,7 cm
Artikel nr. 2202 (via Edicola)

  • recto: Nederlandstalige versie
  • verso: Frans- en Engelstalige versie

€ 12,00 (incl. btw)

Bestel via onze partner Edicola
BZN Staankalender 2022

BZN Staankalender 2022

De nieuwe staankalender doet je dagelijks even stilstaan. Elke dag een verrassende dagspreuk en een sprekende foto geven je de kans om na te denken over wat er écht toe doet.
Formaat: H 10  x L 15 cm
Artikel nr. 2203 (via Edicola)

Inkijkexemplaar

€ 16,00 (incl. btw)

Bestel via onze partner Edicola
BZN Scheurkalender 2022

BZN Scheurkalender 2022

Voor de scheurkalender bedacht de jonge illustratrice, Femke van Woensel, vrolijke illustraties bij zinvolle dagspreuken. Een nieuwe, pittige verpakking en het ideale cadeautje voor je vrienden.
Formaat: H 18 x B 13 cm
Artikel nr. 2201 (via Edicola)

Inkijkexemplaar

€ 14,00 (incl. btw)

Bestel via onze partner Edicola
Producten die je bij onze Huiswinkels kan aankopen

Producten die je bij onze Huiswinkels kan aankopen

Voor bestaande producten, zoals kaarsen, kaarten, mokken, thee, … verwelkomt een van onze Huiswinkelvrijwilligers je heel graag bij hem of haar thuis. Bij hen zijn nog heel veel producten voorradig en dat gedurende heel 2021.

Bekijk hier een overzicht van producten die je bij onze Huiswinkels kan aankopen.

Op zoek naar een Huiswinkel in jouw buurt? Kijk dan hier