Schenk een voedingspakket aan mensen in nood - MEI

Het is nu al duidelijk dat de Coronacrisis ook in de maand mei nog niet achter de rug zal zijn. En al zeker niet voor mensen in armoede. We willen die mensen dan ook niet in de steek laten. Daarom willen we ook – net als in april -  de hele maand mei in totaal 800 voedingspakketten (waarde € 10) verdelen.

26% bereikt

€ 2 090,00 / € 8 000,00

Doe een gift
#zondernaam

Afstand hoeft geen afstandelijkheid te zijn.

 

Solidariteit in tijden van Corona

Al meer dan 60 jaar zetten we menselijkheid centraal. Ook in tijden van Corona blijven wij solidariteit verspreiden. We pasten onze sociale werkingen voor de meest kwetsbaren aan aan de veiligheidsvoorschriften. We verspreiden onze boodschap nu massaal digitaal, roepen onze vele vrijwilligers op om mondmaskers te naaien en al onze medewerkers op het hoofdkantoor werken van thuis uit verder. Wij willen graag blijven inspireren en verbinden in Coronatijd. Lees meer...

Deel de spreuk via sociale media Stuur een BZN E-card Blijf ons sociale projecten steunen
We blijven graag verbonden!

We blijven graag verbonden!

De ongeziene huidige situatie dwingt ons tot het nemen van uitzonderlijke maatregelen.

We sluiten ons hoofdkantoor vanaf 17 maart en dat al zeker tot 19 april. We blijven wel bereikbaar via telefoon op 03/ 201 22 10 of via e-mail welkom@bzn.be

Contacteer ons

Schenk een voedingspakket aan mensen in nood - mei

26% bereikt

€ 2 090,00 / € 8 000,00

Het is nu al duidelijk dat de Coronacrisis ook in de maand mei nog niet achter de rug zal zijn. En al zeker niet voor mensen in armoede. We willen die mensen dan ook niet in de steek laten. Daarom willen we ook – net als in april - de hele maand mei in totaal 800 voedingspakketten (waarde € 10) verdelen.

Hoe het virus de kwetsbaarsten dubbel zo hard treft Hoe kan jouw gift ons helpen? Doe een gift Welk verschil hebben we in 2019 gemaakt?

Opkomende evenementen