Geef jij kansarme kinderen een onbezorgde schoolstart?

In het BZN Kansenhuis worden kinderen uit de meest kwetsbare gezinnen ondersteund om naar school te kunnen gaan zoals het hoort: onbezorgd én met het juiste materiaal. Ook jij kan steunen!

90% bereikt

€ 4 502,50 / € 5 000,00

Doe een gift
#zondernaam

Vrede begint met een glimlach en een glimlach is het begin van de liefde.

 

Doe mee aan online Spreukenbabbels!

De spreuken van Bond zonder Naam zijn het hart van onze werking. Ze willen inspireren en ons laten stilstaan bij het leven dat we leiden. De spreuken willen doen nadenken, maar ook doen bewegen. Altijd vanuit het hart.

In een gezellige groep van maximaal 10 deelnemers verkennen we de betekenis van de nieuwe spreuk én van een retrospreuk online. Hoe interpreteer jij die woorden? Waaraan doet de spreuk jou denken? Herken je de situatie? We leggen onze gedachten en anekdotes samen en verrijken elkaar met eigen en andermans inzichten.

Meer info

Samen Lezen = samen genieten van verhalen

Hou je van verhalen? Vind je het fijn om gedachten en gevoelens te delen rond fragmenten en gedichten uit de wereldliteratuur? Samen Lezen is een methode overgewaaid uit het Verenigd Koninkrijk en is daar bekend als Shared Reading. Samen Lezen wil mensen met elkaar verbinden aan de hand van oude en nieuwe verhalen. Want waar kan je je leven beter spiegelen dan in de literatuur?

Meer info

Activiteiten