Het wordt niet voor iedereen een vrolijke Kerst

BZN zorgt dat mensen in moeilijkheden in het BZN Kansenhuis levensmiddelen kunnen kopen aan sterk verlaagde prijs. Ook tijdens de feestdagen!

Jullie steun is onze kracht om te kunnen delen met anderen.

37% bereikt

€ 740,00 / € 2 000,00

Doe een gift
#zondernaam

De jaren leren je de dingen die de dagen niet weten.

 

Word Bondgenoot en ontvang gratis onze spreuken

Word Bondgenoot en ontvang gratis onze spreuken

Schrijf je in op onze ZIN mailing en ontvang (twee)maandelijks onze spreuken, nieuws over onze acties en campagnes. Jij kiest zelf hoe je het BZN-nieuws wil ontvangen: digitaal of per post!

Schrijf je nu in

Doe mee aan online Spreukenbabbels!

De spreuken van Bond zonder Naam zijn het hart van onze werking. Ze willen inspireren en ons laten stilstaan bij het leven dat we leiden.De spreuken willen doen nadenken, maar ook doen bewegen. Altijd vanuit het hart.

In een gezellige groep van maximaal 10 deelnemers verkennen we de betekenis van de nieuwe spreuk én van een retrospreuk online. Hoe interpreteer jij die woorden? Waaraan doet de spreuk jou denken? Herken je de situatie? We leggen onze gedachten en anekdotes samen en verrijken elkaar met eigen en andermans inzichten. Deelname is gratis.

Meer info

Samen Lezen = samen genieten van verhalen

Samen Lezen is in kleine groep genieten van verhalen, fragmenten en gedichten uit de brede wereldliteratuur. Het is op een veilige manier gedachten en gevoelens delen bij een tekst. Samen Lezen is vanuit schoonheid verbinden met elkaar.

Als deelnemer hoef je je niet voor te bereiden, deelnemen is gratis. Zowel live als online. Meer dan 50 vrijwillige leesbegeleiders van Bond zonder Naam lezen elke dag wel ergens samen en begeleiden de gesprekken. Doe je mee?

Bekijk ons aanbod

Activiteiten