Zorg jij ook voor een warme thuis voor iedereen?

Een gezellige thuis, een warm huis…is dat niet waar iedereen naar verlangt? Voor kwetsbare mensen, die in eenzaamheid of in armoede leven, is dit niet vanzelfsprekend.

We hebben jouw steun hard nodig.

65% bereikt

€ 1 620,00 / € 2 500,00

Doe een gift
#zondernaam

Wat vanuit het hart komt kost geen moeite.

 

Zin op Zondag

Samen met een bijzondere gast denken we na over wat er écht toe doet in het leven. Er is ruimte voor ontmoeting, verbinding én bezinning.

Op 21/11 praten we met Tijs Vanneste (De Kemping).
Mauro Pawlowski brengt muziek.
Theater Stap & BZN verwelkomen jou.

(fotograaf: © Charlie De Keersmaecker)

Schrijf je hier in

Samen Lezen = samen genieten van verhalen

Samen Lezen is in kleine groep genieten van verhalen, fragmenten en gedichten uit de brede wereldliteratuur. Het is op een veilige manier gedachten en gevoelens delen bij een tekst. Samen Lezen is vanuit schoonheid verbinden met elkaar.

Als deelnemer hoef je je niet voor te bereiden, deelnemen is gratis. Zowel live als online. Meer dan 50 vrijwillige leesbegeleiders van Bond zonder Naam lezen elke dag wel ergens samen en begeleiden de gesprekken. Doe je mee?

Bekijk ons aanbod

Doe mee aan online Spreukenbabbels!

De spreuken van Bond zonder Naam zijn het hart van onze werking. Ze willen inspireren en ons laten stilstaan bij het leven dat we leiden. De spreuken willen doen nadenken, maar ook doen bewegen. Altijd vanuit het hart.

In een gezellige groep van maximaal 10 deelnemers verkennen we de betekenis van de nieuwe spreuk én van een retrospreuk online. Hoe interpreteer jij die woorden? Waaraan doet de spreuk jou denken? Herken je de situatie? We leggen onze gedachten en anekdotes samen en verrijken elkaar met eigen en andermans inzichten. Deelname is gratis.

Meer info

Activiteiten