Het wordt niet voor iedereen een vrolijke Kerst

BZN zorgt dat mensen in moeilijkheden in het BZN Kansenhuis levensmiddelen kunnen kopen aan sterk verlaagde prijs. Ook tijdens de feestdagen!

Jullie steun is onze kracht om te kunnen delen met anderen.

74% bereikt

€ 1 480,00 / € 2 000,00

Doe een gift
#zondernaam

Humor: een goede schokbreker als je botst in het leven.

 

Samen Lezen in Donkere Dagen vanaf 9 december

Samen Lezen in Donkere Dagen vanaf 9 december

Bond zonder Naam (BE) en de Culturele Apotheek (NL) organiseren de komende weken élke donderdagavond een speciale online Samen Lezen-sessie met verhalen en gedichten die hoop, troost, moed en verbinding bieden. Een wekelijks warm uurtje vol zacht- en schoonheid waarbij we lezers uit Vlaanderen en Nederland met elkaar in gesprek laten gaan. Een literaire vitamineboost nu het zo vroeg donker is, een heel pak kouder wordt en het leven soms wat zwaarder valt.

Gratis maar wel hier even inschrijven.

Doe mee aan online Spreukenbabbels!

De spreuken van Bond zonder Naam zijn het hart van onze werking. Ze willen inspireren en ons laten stilstaan bij het leven dat we leiden.De spreuken willen doen nadenken, maar ook doen bewegen. Altijd vanuit het hart.

In een gezellige groep van maximaal 10 deelnemers verkennen we de betekenis van de nieuwe spreuk én van een retrospreuk online. Hoe interpreteer jij die woorden? Waaraan doet de spreuk jou denken? Herken je de situatie? We leggen onze gedachten en anekdotes samen en verrijken elkaar met eigen en andermans inzichten. Deelname is gratis.

Meer info
Word Bondgenoot en ontvang gratis onze spreuken

Word Bondgenoot en ontvang gratis onze spreuken

Schrijf je in op onze ZIN mailing en ontvang (twee)maandelijks onze spreuken, nieuws over onze acties en campagnes. Jij kiest zelf hoe je het BZN-nieuws wil ontvangen: digitaal of per post!

Schrijf je nu in

Activiteiten