Steun jij de fruitpakketten in ons Kansenhuis?

In het BZN Kansenhuis krijgt een kwetsbaar gezin elke week 5 stukken fruit per kind. Een hele zomer lang heerlijk zomerfruit. Omdat iedereen recht heeft op gezonde voeding. 

62% bereikt

€ 925,00 / € 1 500,00

Doe een gift
#zondernaam

Een van de voordeeltjes van het van jezelf houden, is dat je jezelf er goed door voelt.

(Louise Hay )

Doe mee aan online Spreukenbabbels!

De spreuken van Bond zonder Naam zijn het hart van onze werking. Ze willen inspireren en ons laten stilstaan bij het leven dat we leiden. De spreuken willen doen nadenken, maar ook doen bewegen. Altijd vanuit het hart.

In een gezellige groep van maximaal 10 deelnemers verkennen we de betekenis van de nieuwe spreuk én van een retrospreuk online. Hoe interpreteer jij die woorden? Waaraan doet de spreuk jou denken? Herken je de situatie? We leggen onze gedachten en anekdotes samen en verrijken elkaar met eigen en andermans inzichten.

Meer info

Samen Lezen = samen genieten van verhalen

Hou je van verhalen? Vind je het fijn om gedachten en gevoelens te delen rond fragmenten en gedichten uit de wereldliteratuur? Samen Lezen is een methode overgewaaid uit het Verenigd Koninkrijk en is daar bekend als Shared Reading. Samen Lezen wil mensen met elkaar verbinden aan de hand van oude en nieuwe verhalen. Want waar kan je je leven beter spiegelen dan in de literatuur?

Meer info

Er zijn momenteel geen activiteiten