Kom jij ook op tegen eenzaamheid bij ouderen?

Met € 2500 kunnen we 6 maanden lang Instagrannies bezoeken, hun levenswijsheden delen met een online publiek via Instagram én hen nadien de reacties terugbezorgen in een mooi boekje.

2% bereikt

€ 60,00 / € 2 500,00

Doe een gift
#zondernaam

Durven is de helft van winnen.

 

Wist je dat... giften gestort in 2020 tot 60% fiscaal aftrekbaar*

Wellicht zullen giften vanaf € 40, gestort in 2020, tot 60% (i.p.v. 45%) fiscaal aftrekbaar worden van je personenbelasting.
Vanaf €40,00, op jaarbasis, geeft jouw gift recht op een fiscaal attest, waarmee je tot 60% van deze giften in mindering kan brengen van je belastingen.

Voorbeeld: een gift van €100,00 kost maar € 40,00 (want je krijgt € 60,00 terug).

*Voorlopig gaat het nog om een wetsontwerp, waarover een politiek akkoord is. Het ontwerp moet wel nog gestemd worden in het federaal parlement, vooraleer het finaal van kracht wordt. 
Meer info Doe een online gift

Nomineer hier jouw instagranny!

Hoe lang heb jij je oma al niet meer vastgepakt? Onze (groot)ouders hebben het de afgelopen maanden niet makkelijk gehad. De coronamaatregelen hebben hen extra getroffen: het generatiecontact werd verbroken, de eenzaamheid in de oudste generatie sloeg hard toe. Maar stilaan versoepelen de maatregelen, en krijgen we de kans om hen opnieuw in het licht te zetten.
 
Daarom roept Bond zonder Naam op om jouw favoriete granny (M/V/X, +75) te nomineren voor een veilig bezoekje van het Instagranniesteam...

Ontdek hier hoe je jouw Granny kan nomineren

Welkom in onze Oewist Belcirkels!

Intussen zijn we deze week al een maand in afzondering van elkaar. Misschien heb jij veel contact met je vrienden en familie via videochat of sociale media. Of misschien niet, en verlang je intens naar een andere stem dan die van het nieuws.

Daarom lanceert Bond zonder Naam de Oewist Belcirkel: kleine cirkels van zeven mensen waarin je zelf één persoon wekelijks belt, en gebeld wordt door iemand anders. Geen infectie, maar connectie. Elke schakel in de belcirkel is belangrijk. De cirkel is maar rond als elke deelnemer verbinding maakte met volgende persoon.

Alle afspraken en info vind je hier Schrijf je nu in!

Opkomende evenementen