Steun kwetsbare gezinnen bij hun inkopen

Tijdens deze coronacrisis, help BZN 15 kansarme gezinnen een maand lang voeding te kunnen laten kopen aan sterk verlaagde prijzen in onze Sociale Kruidenier.

0% bereikt

€ 0,00 / € 825,00

Doe een gift
#zondernaam

Het leven is een feest maar je moet zelf wel de slingers opgehangen.

 

Solidariteit in tijden van Corona

Al meer dan 60 jaar zetten we menselijkheid centraal. Ook in tijden van Corona blijven wij solidariteit verspreiden. We pasten onze sociale werkingen voor de meest kwetsbaren aan aan de veiligheidsvoorschriften. We verspreiden onze boodschap nu massaal digitaal, roepen onze vele vrijwilligers op om mondmaskers te naaien en al onze medewerkers op het hoofdkantoor werken van thuis uit verder. Wij willen graag blijven inspireren en verbinden in Coronatijd. Lees meer...

Deel de spreuk via sociale media Stuur een BZN E-card Blijf ons sociale projecten steunen

Laat weten dat je er bent voor elkaar.

Laten we elkaar vanop afstand warm houden. We hebben onze extra rubriek “Virale affectie in tijden van Corona” aangevuld met de warme e-cards. Laat weten dat je er bent voor elkaar!

Stuur een BZN e-card

Schenk een voedingspakket aan mensen in nood - mei

0% bereikt

€ 0,00 / € 0,00

Het is nu al duidelijk dat de Coronacrisis ook in de maand mei nog niet achter de rug zal zijn. En al zeker niet voor mensen in armoede. We willen die mensen dan ook niet in de steek laten. Daarom willen we ook – net als in april - de hele maand mei in totaal 800 voedingspakketten (waarde € 10) verdelen.

Hoe het virus de kwetsbaarsten dubbel zo hard treft Hoe kan jouw gift ons helpen? Doe een gift Welk verschil hebben we in 2019 gemaakt?

Opkomende evenementen