Vormingen

Mensen helpen zit in het DNA van Bond zonder Naam. Maar eigenlijk hoort ‘jezelf helpen’ daar ook bij. Met ons vormingsaanbod moedigen we iedereen aan om te blijven groeien als mens: in wat je kunt én wie je bent. Onze workshops vinden plaats in heel Vlaanderen en in beperkte groepen van 6 tot 12 personen. Iedereen is welkom!

 

BEKIJK ONZE AANBOD VAN 2019 BINNENKORT.....

De Kracht van Luisteren

De Kracht van Luisteren

In deze workshop leer je hoe je op een begripvolle en onbevooroordeelde manier kan leren luisteren naar je omgeving. Wie empathisch luistert, kan mensen helpen om te weten te komen wat ze voelen, denken en willen. Een écht luisterend oor kan wonderen doen.

Luisteren kan je leren!

Luisteren kan je leren!

In de workshop geven we antwoorden op volgende vragen:

  • Wat is empathie en hoe scherp ik mijn empathisch vermogen aan? 
  • Hoe kan ik beter leren luisteren? 
  • Welke factoren spelen bij mij persoonlijk mee als ik luister naar anderen? 
  • Moet ik altijd klaarstaan? 

 BEKIJK ONZE AANBOD VAN 2019 BINNENKORT.....

Vormingen op maat

Het vormingsteam van Bond zonder Naam zorgt voor een professionele omkadering van al onze projecten. We begeleiden de vrijwilligers en organiseren diverse opleidingen die hen helpen om mensen kansen te geven, te inspireren en te doen groeien.

Vanaf 2017 kan iedereen ons vormingsteam boeken voor een workshop De Kracht van Luisteren op maat. Spreekt dit thema je aan en willen jij en je team hier rond werken? Contacteer ons dan voor een offerte en een workshop die bij je past.

Contacteer ons
een getuigenis

een getuigenis

"De vorming was zorgvuldig voorbereid met een warm onthaal. Lesgeefster Sara speelde in op de verhalen die de vrijwilligers vertelden en illustreerde met dat materiaal communicatievalkuilen. De ervaring  binnen de groep was gemengd. Ook voor de vrijwilligers met minder ervaring was dit een mooie kans om te reflecteren, hun verhalen en eerste indrukken te delen en zich daarin beluisterd te weten."

 
Frieda Boeykens, Pastorale dienst, zorg voor zingeving en spiritualiteit
 

Getuigenissen en verhalen