Ook als je er niet meer bent, kan je nog meer betekenen dan je denkt

Steeds meer mensen denken na over wat ze met hun geld willen doen als ze er niet meer zullen zijn. Hoe ze dan ook nog van betekenis kunnen zijn. Naast familie en vrienden kan je ook een goed doel opnemen in je testament. Op deze manier geef je je bezit na overlijden een speciale bestemming. Met Bond zonder Naam doe je iets blijvends voor een zorgzame samenleving waar ieder mens telt.

Bekijk de hoogtepunten uit ons werkjaar 2018 

 

Het duo-legaat: stel een blijvende goed daad

Het duo-legaat: stel een blijvende goed daad

Het non-profit duolegaat is een speciale vorm van nalatenschap. Het houdt in dat je als schenker een deel van je vermogen nalaat aan het goede doel. Wat meer is: door dit te doen genieten de andere erfgenamen van een fiscaal voordeel. Zeker wanneer het hier om verre familielieden gaat, of personen waarmee je een speciale band hebt. Want voor hen is het hoogste successierecht van maar liefst 65 procent van toepassing.

ontdek meer

Bestel de gids 'Goed geven'

Je testament opmaken hoeft niet ingewikkeld te zijn. De gids ‘Goed Geven’ maakt je wegwijs in de regelgeving rond schenkingen en legaten. 

Bestel de gids en ontvang hem gratis bij je thuis

Wil je Bond zonder Naam opnemen in je testament?

Gebruik dan onderstaande gegevens:

  • Bond zonder Naam vzw
  • Sint-Jacobsmarkt 39, 2000 Antwerpen
  • Ondernemingsnummer: 406.693.878 

Overweeg je een legaat aan Bond zonder Naam?

Overweeg je een legaat aan Bond zonder Naam? Dan wil je uiteraard eerst meer weten onze werking. Daarom leg ik je in een persoonlijk gesprek graag uit hoe Bond zonder Naam niet alleen elke dag kansen wil creëren voor kwetsbare groepen, maar ook mensen wil inspireren en helpen groeien. Om zo’n gesprek aan te vragen, mag je mij persoonlijk een mailtje sturen.

Heel graag tot binnenkort!

Anniek Gavriilakis
directeur van Bond zonder Naam

Contacteer mij

Getuigenissen en verhalen