De stilte in jezelf herontdekken

De belangstelling voor verlangzaming, verstilling en verinnerlijking neemt vandaag alleen maar toe. Onderzoek wijst uit dat 64% van alle Belgische werknemers stressklachten kent. Een stijging van maar liefst 18% versus 2010 (bron: Securex). Het continue in verbinding zijn met alles en iedereen en de snelheid waarmee alles moet gebeuren, maakt dat we meer en meer de verbinding met onszelf kwijt raken.
Met de Stiltehoeve investeert Bond zonder Naam in een plek waar groepen en individuen de rust en stilte fysiek kunnen opzoeken om zichzelf opnieuw te vinden. Stilte en stilstaan hebben immers een belangrijk positief effect op het algemeen gevoel van welzijn en het zelfbewustzijn.
Lees meer over de Stiltehoeve
Plug in. Laad op. Vind jezelf.

Plug in. Laad op. Vind jezelf.

Met een ruim aanbod rond stilte, meditatie en tal van workshops wil de Stiltehoeve van Bond zonder Naam mensen en groepen zuurstof en ruimte bieden om te herbronnen.

Bekijk het aanbod

Verblijven in stilte

In een klimaat van druk, drukker, drukst, zijn enkele dagen in de stilte midden in de natuur een rustpunt om het leven te laten bezinken.
Wie zichzelf enkele stiltedagen wil gunnen, kan ook reserveren in de Stiltehoeve zonder in te tekenen op een specifiek aanbod. Het minimumverblijf is één overnachting in vol pension.
ontdek meer
Stilte ontbijt op zondag

Stilte ontbijt op zondag

Begin je zondagmorgen met een uur 'Za zen' meditatie of het ‘zitten in stilte’ en geniet daarna van een heerlijk simpel ontbijt. En voor een keertje moet je niet babbelen.

Bekijk de kalender
Stilte voor ondernemers

Stilte voor ondernemers

We leven in turbulente tijden. Veel verandert. Ook in de bedrijfswereld. Dit maakt het moeilijker voor jou als leidinggevende om de juiste keuzes te maken. Er is nood aan een ingrijpende transformatie in onze manier van denken, samenwerken en samenleven.

Ontdek ons aanbod voor bedrijven

Getuigenissen en verhalen