Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk bij Bond zonder Naam doe je om verschillende redenen: om dingen bij te leren, bijvoorbeeld. Of om de handen uit de mouwen te steken en anderen te helpen. Zoals de kansarme groepen in onze samenleving. Iemand vrijwillig helpen maakt niet alleen de andere beter. Je krijgt er zelf een heleboel inzichten, vertrouwen en een gevoel van verbinding voor in de plaats. Bij Bond zonder Naam kan werkelijk íedereen vrijwilligerswerk doen.
Vrijwilligersvacatures

Vrijwilligersvacatures

Bekijk per thema en project waar Bond zonder Naam jouw hulp als vrijwilliger goed kan gebruiken.
Naar de vacaturedatabank
Zelf werken als vrijwilliger

Zelf werken als vrijwilliger

Voel je het ook al kriebelen om vrijwilligerswerk te doen? Aarzel dan niet om je kandidaat te stellen. Bond zonder Naam ontvangt zijn vrijwilligers altijd en overal met open armen. Er is echt voor ieder wat wils. En even belangrijk: jouw hulp is voor velen in onze samenleving een enorme opkikker en motivatie. Ook voor jezelf. Interesse?

Stel je kandidaat

Praktische info

Wat houdt vrijwilligerswerk bij Bond zonder Naam allemaal in? Wat hebben wij jou te bieden?
 
Laten we het duidelijk voor je samenvatten
Stage in het BZN kansenhuis

Stage in het BZN kansenhuis

Ben je ouder dan 16 jaar en op zoek naar een boeiende plek voor een sociale stage? Kom dan langs voor een kennismakingsgesprek en wie weet ben jij één van onze volgende BZN-stagiair(e)s. Je werkt minstens 5 dagdelen, verspreid over een periode van 5 weken en steeds tijdens de openingsuren van de Sociale Kruidenier. Zo leer je de werking en onze medewerkers het beste kennen. Wil je eerder een inleefstage doen? Dat kan, zolang er ruimte en plaats is en op voorwaarde dat je minstens een week deelneemt. Welkom!

Contacteer ons

Getuigenissen en verhalen