Kansenontmoeting Antwerpen

Locatie: Kansenhuis Filet Divers, Rolwagenstraat 49, 2018 Antwerpen

Wanneer:

21/10/2022 van 09:30 – 14 uur

Over deze activiteit:

We zijn allemaal anders en kunnen zoveel leren van elkaar.
KANSENONTMOETINGEN brengt jou samen met een groep mensen die op heel veel manieren van elkaar verschilt: mensen met of zonder kinderen, met of zonder drukke job, mensen warm onder dak of dakloos, mensen met een verslaving, mensen op de vlucht, mensen met durf of net met allerlei angsten. Met dit initiatief, ondersteund door De Warmste Week 2021, wil Bond zonder Naam mensen verbinden die elkaar doorgaans niet zo vaak of vanzelf tegenkomen.

Hoe het gaat
We beginnen altijd met gezellig samen koken. Met betaalbare en seizoensgebonden ingrediënten uit onze voorraadkast stellen we een menu samen waarin alle windstreken en alle smaken van de deelnemers vertegenwoordigd zijn. Bij het verorberen van de maaltijd gaan we met elkaar in gesprek aan de hand van gesprekstarters of ‘conversation cards’. Professionele begeleiders van BZN leiden het gesprek in goede én veilige banen.

Na de maaltijd is er uitgebreid de kans om de werking van Bond zonder Naam en het BZN Kansenhuis te leren kennen. Dé plek bij uitstek waar we verschillen omarmen.

Doe je mee? Aarzel niet en schrijf je nu in. De plaatsen zijn beperkt!


Meer info

Activiteiten