Bond zonder Naam
Gelieve niet te antwoorden op deze automatische mailing
 
 
Bond zonder Naam

Geef kansarme kinderen een onbezorgde start van het schooljaar

 
 

Maak een verschil


Eind augustus. Na een deugddoende vakantie voor onze kinderen roepen de schoolbanken alweer luid. Het weerzien met alle klasgenootjes en vriendjes op de speelplaats. Het delen van vakantieherinneringen na een zalige zomer. De eerste gulzige stappen in weer een nieuw schooljaar met een nieuwe juf of meester.

Maar niet voor iedereen is de eerste schooldag een moment om naar uit te kijken. In heel wat kansarme gezinnen betekent het voor de ouders vooral de stress van nieuwe kosten, zeker als het gezin meerdere broertjes en zusjes telt.

Met € 5.500,00 kan Bond zonder Naam in het BZN Kansenhuis 200 kinderen uit kansarme gezinnen voorzien van het nodige schoolmateriaal, schoolboeken en boekentassen. Zo kunnen ook kansarme kinderen naar school zoals het hoort: onbezorgd, vol enthousiasme én met juiste materiaal.Dankzij de Sociale Kruidenier kunnen ouders brooddozen ook aanvullen met verse groenten en fruit.

 
 
 

Steun onze projecten op regelmatige basis


Je kan onze projecten ook steunen op regelmatige basis met een doorlopende schenkingsopdracht:

  • Je vraagt dit zelf aan bij de bank via ons formulier 'doorlopende schenkingsopdracht'
  • Je kan op elk moment het bedrag van je giften wijzigen.
  • Je kan op elk moment de opdracht stopzetten.
  • Je behoudt de volledige vrijheid en tegelijkertijd help je Bond zonder Naam op een duurzame manier om kwetsbare mensen kansen te geven en te helpen groeien.
  • Vanaf €40 op jaarbasis geven jouw giften recht op een fiscaal attest waarbij tot 45% van uw gift in mindering kan worden gebracht van uw belastingen.

Zo bouw jij elke dag mee aan een meer solidaire en zorgzame samenleving waar iedereen telt.


Vanuit het hart,
Anniek Gavriilakis, directeur

 
 
 
 

Hoe jouw gift ons kan helpen?


Dankzij uw steun kunnen we 200 kinderen onbezorgd, enthousiast én met het juiste materiaal naar school laten gaan. Met een kost van € 27,50 per kind kunnen we 200 kinderen van schoolmateriaal, schoolboeken en boekentassen voorzien.

Dat kost ons alles samen € 5.500,00 Samen creëren we kansen voor kwetsbare gezinnen.