Momenteel uitverkocht

Kijken in de ziel van Phil Bosmans

Artikelnummer: 6332

Productomschrijving

Paperback: 106 pagina´s.
Formaat: L 21 x B 14,5 cm. 

Pater Phil Bosmans (1922-2012) hield tussen 10 mei 1940 en 17 juli 1976 in verschillende notitieboekjes ‘persoonlijke aantekeningen’ bij. Het zijn veeleer commentaren, mijmeringen en bedenkingen dan wel feitelijke dagboeknotities.
Peter Ausloos, die met de publicatie ‘Kijk naar de zon!’ het vertrouwen van de familie Bosmans en de congregatie van de Montfortanen won, kreeg toegang tot die notitieboekjes.

Hij selecteerde fragmenten die mensen van vandaag kunnen boeien en inspireren. Op die manier laat hij hen binnenkijken in Phil’s ziel, zijn ‘diepste diep’. Het selecteren gebeurde met het grootste respect voor de privacy van Phil Bosmans en van de mensen met wie hij in contact kwam. Dit boekje is geïllustreerd met nooit eerder gepubliceerde foto’s uit de privé-albums van Phil Bosmans. Een must dus voor iedereen die hem bewondert of ooit door hem of zijn teksten is geraakt.

€ 16,00 (incl. btw)

Sorry, dit product is momenteel uitverkocht.

Dit product is momenteel niet beschikbaar in de Bond zonder Naam online webshop. Laat mij iets weten wanneer dit product terug beschikbaar is.

Kan je niet wachten?

Zoek dit artikel bij een Bond zonder Naam Huiswinkel bij je in de buurt.

Zoek een huiswinkel

Deel je mening

Heb je onlangs dit product aangekocht en wens je jouw mening te delen met anderen? Laat dan een reactie achter via onderstaand formulier.