Spreker boeken

Bouw mee aan een samenleving waarin élk mens weer waarde krijgt.

Ja, we kunnen heel veel leren van mensen in de schaduw van de maatschappij.

Hoe kan uw organisatie bijdragen aan een inclusieve samenleving, en hoe is het met menselijke verbinding in die organisatie?

ONS AANBOD:

 

Nodig een BZN spreker bij je uit

Nodig een BZN spreker bij je uit

Benieuwd waar Bond zonder Naam vandaag voor staat? Wil je je team en collega’s laten kennismaken met een verhaal uit het hart van deze dynamische beweging? Onze ambassadeurs komen graag langs in je bedrijf of organisatie om het verhaal uit de doeken te doen.

Prijs op aanvraag.

boek nu een spreker
Anniek Gavrillakis boeken als spreker

Anniek Gavrillakis boeken als spreker

Tijdens haar lezing laat Anniek jou en je organisatie op een verrassende out-of-the-box manier kijken naar je eigen persoon, je rol in de organisatie en de verantwoordelijkheid van jouw bedrijf in de samenleving.

De opbrengsten van deze lezing gaan integraal naar de sociale projecten ten voordele van mensen aan de rand van de samenleving.

“Het is uitermate belangrijk dat een leider zicht krijgt op zijn eigen schaduw. Een niet herkende schaduw woekert als een tumor. Een schaduw waarop licht mag schijnen is een bron van verdere groei van de leider.” Wouter Torfs, Schoenen Torfs

"Anniek bezit het vermogen om op haar eigen rustige en kalme manier onmiddellijk te connecteren met haar toehoorders. Ze pakt je mee in een verhaal -haar verhaal- en opent daarmee ogen en geesten. Verwacht geen vrijblijvende uiteenzetting die medelijden en sympathie wil opwekken. Haar verhaal gaat over verantwoordelijkheid nemen en over de manier waarop iedereen van ons verandering kan initiëren. Bij jezelf, jouw omgeving, jouw organisatie, jouw samenleving".   (Philippe Stulens, Marketing Director Randstad)

Boek Anniek als spreker

Getuigenissen en verhalen