Betaalmogelijkheden

Hoe betaal ik via de BZN website?

Je kunt op één of meer van de volgende manieren betalen:

Via overschrijving
Voor de online bestelling van producten waarvoor je opteert voor de betaling via bankoverschrijving, ontvang je een e-mailbericht met de nodige betalingsgegevens.

Om de betaling vlot en snel te kunnen toewijzen, is het belangrijk steeds de gestructureerde mededeling, vermeld op de e-mailbevestiging, te vermelden.

De bestelling wordt 10 kalenderdagen voor je gereserveerd. Hebben wij de betaling dan nog niet ontvangen, dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd. 

Wens je vlug over de bestelling te beschikken, maak dan bij voorkeur gebruik van de online betalingsmethoden.


Via kredietkaart (Visa en Master Card)

Deze betaalmogelijkheid is voor bestellingen binnen en buiten België. Op de pagina waar je je bestelling kunt afrekenen, kies je het type creditcard waarmee je wenst te betalen. Je voert  je creditcardgegevens (kaartnummer – controlenummer-geldigheidsdatum van de kaart – je naam) in via onze beveiligde SSL procedure en samen met Ingenico en je creditcardorganisatie zorgen wij voor een correcte afhandeling. Als je creditcard wordt geaccepteerd, wordt je bestelling doorgevoerd en krijgt je een e-mail met bevestiging van je bestelling.

Nuttige links
Met je internationale betaalkaart betalen (kredietkaart).
Hoe verloopt een transactie met internationale kaarten (kredietkaart).

Hoe ziet je kredietkaart eruit?


Via Bancontact/Maestro/Mr Cash
Deze betaalmogelijkheid is alleen voor bestellingen binnen België. Bij deze kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. 

Op de pagina waar je je bestelling kunt afrekenen, kies je de betaalmethode waarmee je wenst te betalen. Je voert de gegevens van je kaart (kaartnummer –geldigheidsdatum van de kaart – je naam) in via onze beveiligde SSL procedure en samen met Ingenico en je creditcardorganisatie zorgen wij voor een correcte afhandeling. Als je betaling wordt geaccepteerd, wordt je bestelling doorgevoerd en krijg je een e-mail met bevestiging van je bestelling.

Nuttige links
Met je Bancontact/Mr Cash betalen. 
Hoe verloopt een transactie met Bancontact/Mr Cash. 
Hoe ziet je Bancontact/Mr Cash kaart eruit?

2. Veiligheid

Om de regelmatig voorkomende onregelmatigheden bij de online betalingen te voorkomen en te vermijden werkt Bond zonder Naam met de betalingsprovider Ingenico, specialist in beveiligde betalingen. Bond zonder Naam neemt de nodige en nuttige maatregelen om alles vlotteloos te laten verlopen, en kan derhalve niet verantwoordelijk gesteld worden voor enige schade van welke aard ook, hierbij opgelopen.

3. Wat is Ingenico?

Ingenico is een beveiligd betaalsysteem dat je financiële gegevens op een veilige manier verzamelt en ze doorgeeft aan de bankinstelling die de financiële transacties uitvoert. Ingenico beschikt, als marktleider, over alle certificaten en goedkeuringen van de banken/financiële instellingen om gevoelige informatie te behandelen.

4. Wat is SSL?

Om alle gegevens te beveiligen wordt gebruik gemaakt van een versleutelde verbinding die de communicatie over het internet beveiligt, n.l.  SSL (secure sockets layer).