Gewoon Zijn online workshop - 05/06

Locatie: Online

Wanneer:

15:00 - 16:00u - wandeling in de natuur, met jezelf
16:00 - 16:30u - ervaring online delen via Zoom

Over het event:

Om in contact te blijven met jezelf en anderen organiseert Bond zonder Naam tijdens de periode van lockdown een workshop op afstand en toch nabij.
Hoe zou het voor jou zijn om eerst een wandeling van ongeveer één uur in de natuur te maken met open milde aandacht in het hier en nu en daarna hierover online via zoom te kunnen uitwisselen met gelijkgezinden ?

Uitnodiging om in stilte te gaan
Op vrijdag, 5 juni 2020, om 15u, nodigen we je uit voor een uurtje in de natuur – met jezelf. Hier vind je een uitnodiging om in stilte te gaan – een gebruiksaanwijziging als het ware.

Ervaring uitwisselen met andere deelnemers
Na de wandeling (om 16u) verwelkomen we je graag online via zoom waar je je ervaring met andere deelnemers kan delen – geen dialoog maar een moment van verbinding.
Deelname is gratis maar Inschrijven is noodzakelijk daar het aantal inschrijvingen beperkt is tot de eerste 20 deelnemers.

Je kan je hier inschrijven, waarna je per mail een link krijgt doorgestuurd voor de video call. Aanmelden op de uitwisseling kan vanaf 15u45. Start van het delen begint stipt om 16u en duurt ongeveer een half uurtje.

 


Opkomende evenementen