Jan Geurtz over de liefde

Locatie: Distributiecentrum Schoenen Torfs - De Zaat, Afschrijverslaan 2, 9140 Temse

Wanneer: 17/03/19

van 14:30 tem 16:30

Over het event:

Wegens ziekte moesten we de lezing van Jan Geurtz over de liefde onlangs uitstellen, maar we kondigen hierbij graag de nieuwe datum aan.

Schreef je al eerder in - en ontving je onze bevestigingsmail - gelieve dan niet opnieuw in te schrijven. Uw vorige inschrijving blijft geldig.

Inschrijven kan t/m zondag 10 maart 2019.

Bond zonder Naam en Schoenen Torfs nodigen je op zondag 17 maart 2019 uit voor een inspirerende talk van Jan Geurtz, schrijver van bestsellers als ‘Verslaafd aan liefde’ en ‘Bevrijd door liefde’.

Waarom zijn we zo koortsachtig op zoek naar de liefde buiten onszelf? Waarom vinden we het zo moeilijk om het los te laten en gewoon te vertrouwen dat de liefde er is?

Volgens Jan Geurtz komt deze zoektocht naar liefde en erkenning voort uit zelfafwijzing. Deze proberen we te compenseren door de bevestiging van buitenaf en vooral door een romantische, succesvolle relatie. Deze manier versterkt juist onze onzekerheid en afhankelijkheid. Hierdoor ontstaat er een vorm van verslaving aan de liefde en veiligheid van een relatie. Dit leidt er meestal toe dat deze liefdesrelaties falen, of verzanden in een gezapig samenzijn zonder ruimte voor geluk en groei.

Op een informatieve en inspirerende manier laat Jan Geurtz zijn boeken over liefde tot leven komen, en kan je ervaren hoe de liefde in jezelf gevonden kan worden.

Alvast een voorproefje in deze podcast

 

 

Reserveer hier.

Bevestiging van inschrijving na betaling € 35,00 (incl BTW).
Met uw inschrijving steunt u de sociale projecten van Bond zonder Naam.

Er is plaats voor 200 pers.

Welkom!

 

 

Opkomende evenementen