Hoe doe ik een online gift?

Je kunt op één of meer van de volgende manieren betalen:

Via kredietkaart (Visa en Master Card).
Deze betaalmogelijkheid is voor giften afkomstig van binnen en van buiten België. Op de pagina waar je het bedrag van je gift wil overwijzen, kies je het type creditcard waarmee je wenst te betalen. Je voert  je creditcardgegevens (kaartnummer – controlenummer-geldigheidsdatum van de kaart – je naam) in via onze beveiligde SSL procedure en samen met Ogone en je creditcardorganisatie zorgen wij voor een correcte afhandeling. Als je creditcard wordt geaccepteerd, wordt je gift overgeschreven en krijg je een e-mail met bevestiging van je gift.

Nuttige links
Met je internationale betaalkaart betalen (kredietkaart).
Hoe verloopt een transactie met internationale kaarten (kredietkaart).

Hoe ziet je kredietkaart eruit?Via Bancontact/Maestro/Mr Cash

Deze betaalmogelijkheid is alleen mogelijk voor giften binnen België. Bij deze kun je direct de betaling afhandelen met je eigen bank in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Op de pagina waar je je gift wil afrekenen, kies je de betaalmethode waarmee je wenst te betalen. Je voert de gegevens van je kaart (kaartnummer –geldigheidsdatum van de kaart – je naam) in via onze beveiligde SSL procedure en samen met Ogone en je creditcardorganisatie zorgen wij voor een correcte afhandeling. Als je betaling wordt geaccepteerd, wordt je gift uitgevoerd en krijgt je een e-mail met bevestiging van je gift.

Nuttige links
Met je Bancontact/Mr Cash betalen.
Hoe verloopt een transactie met Bancontact/Mr Cash.
Hoe ziet je Bancontact/Mr Cash kaart eruit?

 

Doe nu een online gift door het formulier in te vullen!